Op zoek naar een uitdagende en spannende baan in  Supply Chain, Data Science, HR, Legal of Finance?

jonge TalentConnect Professional

Ben jij zoek naar een baan die perfect aansluit op jouw expertise en sterkte kanten? Wil jij van meerwaarde zijn voor een bedrijf en zelf ook uitgedaagd worden? Meld je dan snel aan als Prof bij TalentConnect!

HOE WERKT HET?

STAP 1

Je start met het maken van de Persoonlijke Talenten Analyse. Dit resultaat biedt inzicht in jouw ‘energie dominante competenties’.

Je wordt daarna als Prof opgenomen in ons online platform: TalentConnect. Hier word je deel van de community met ruim 100 collega Professionals. Je gaat het  TalentConnect Professional Programma volgen om opgeleid te worden tot volwaardige TC Prof.

jonge professional
studente aan het werk

STAP 2

Nadat je het TalentConnect Professional Programma afgerond hebt, ben je officieel als TC Prof inzetbaar bij opdrachtgevers.

De opdrachtgevers kiezen we op basis van je wensen, je expertise en je energie dominante competenties. Hiernaast neem je deel aan verschillende ‘denktanks’ binnen het online platform. Hier wordt kennis en kracht van TC Profs gebundeld om vraagstukken van opdrachtgevers op te lossen.

STAP 3

Na 3 weken meewerken, legt de opdrachtgever je een strategisch, organisatorisch en/of operationeel vraagstuk voor. Of je komt zelf met een strategisch, organisatorisch vraagstuk.

Gedurende 4 weken los je het vraagstuk op. Dit gebeurt met behulp van een denktank; waarbij je kennis, competenties en ervaringen van mede TC Profs uit de community activeert.

student werkt en belt
studente van TalentConnect Profsvoert opdracht uit

STAP 4

Je nodigt de opdrachtgever uit voor een ‘triggergesprek’. Gedurende dit gesprek presenteer je de oplossing(en) voor het voorgelegde vraagstuk. Indien je groen licht krijgt van jouw opdrachtgever ga je samen met jouw denktank jouw vraagstuk verder uitwerken.

Dit doe je naast je reguliere werkzaamheden.

Sluit je aan bij deze community

Natuurlijk ondernemen wij samen allerlei spannende en leerzame events om onze grenzen te ontdekken en te verleggen naar meer…

Interesse? 

Vul het contact formulier in inclusief je CV en eventueel een korte videoboodschap met een presentatie van jouw ambitie en motivatie.

Waarom wil jij een TC Professional worden en daarmee onderdeel van de talenten community TalentConnect?

  

Vragen?
Bel 085-064 5343