Op zoek naar HBO/WO talent Op het gebied van Supply Chain,

Data Science, HR, Legal of Finance?

talent van TalentConnect Profs

(Tijdelijk) op zoek naar vakkundig externe inzet met een actieve en zelfsturende werkhouding, waar uw bedrijf ook echt meerwaarde uit haalt?

Maak kennis met de
TalentConnect Profs!

HOE WERKT HET?

STAP 1

Er vindt een intake plaats waarbij wij voor u inzichtelijk maken welk kennis- en talentprofiel nodig is om de werkzaamheden zorgeloos over te laten aan een van onze TC Profs.

jonge talenten bij opdrachtgever
jonge talenten aan het werk

STAP 2

Na de intake krijgt u passende TC Prof talentprofielen voorgelegd, dit gebeurt op basis van het vastgestelde kennis- en talentprofiel uit stap 1. U kiest welke TC Prof u wenst in te zetten.

Naast de TC Prof die u ter beschikking heeft, krijgt u toegang tot ons online platform: TalentConnect. Binnen de applicatie staan ruim 100 TC Profs in verbinding met elkaar om ondersteuning te bieden.

STAP 3

Na 3 weken meewerken van de TC Prof, wordt u uitgenodigd om een strategisch, organisatorisch en/of operationeel vraagstuk voor te leggen aan ons.

De TC Prof gaat, naast de afgesproken werkzaamheden, ook vakkundig aan de slag met het voorgelegde vraagstuk. 

Dit gebeurt met behulp van een zogenoemde ‘denktank’ waarin uw TC Prof de leiding heeft en input krijgt van mede TC Profs.

jonge TalentConnect Prof legt vraagstuk voor
cadeautje van TalentConnect Profs

STAP 4

Rond week 7 nodigt de TC Prof u uit voor een ‘triggergesprek’.

Gedurende dit gesprek presenteert de TC Prof de oplossing(en) voor het voorgelegde vraagstuk. De TC Prof biedt na deze periode nog steeds ondersteuning in werkzaamheden, volgens de afspraken.

Tarief

Uw TC Prof is direct inzetbaar voor 16 tot 40 uur per week.

U heeft een TC prof al vanaf € 29,85 per uur

Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten.

MEER WETEN OVER HET UNIEKE CONCEPT VAN TALENTCONNECT PROFS?