Ontmoet onze Profs

Dit is een kleine selectie van de professionals die TalentConnect Profs te bieden heeft.
Stuk voor stuk zijn het gedreven experts binnen hun vakgebied.

TalentConnect Prof

Maarten Husen

In alles wat ik doe, probeer ik ervaringen uit het verleden mee te nemen. Zo ben ik naast mijn studie Bedrijfskunde ook altijd actief met sport bezig geweest. Er zijn veel overeenkomsten tussen sport en business. Ik probeer mijn combinatie aan ervaringen met beide in de praktijk toe te passen. Zo was ik afgelopen winters te vinden in de sneeuw als skileraar. Op de piste maken mensen weinig ontwikkeling door als ze in hun comfortzone blijven. ‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je had.’ Wanneer mensen te ver buiten hun comfortzone treden, blokkeren ze vaak uit angst of vinden er valpartijen plaats.

Op de grens tussen binnen en buiten de comfortzone leren en ontwikkelen mensen het meest. Door vragen te stellen, te luisteren en uit te leggen waarom iets gebeurt kan dit grensgebied verbreed worden. Dit probeer ik toe te passen tijdens mijn werk als TC Prof.

Ik krijg energie van:

 • Zelfsturing- en ontwikkeling 100% 100%
 • Initiatief nemen 97% 97%
 • Beslissen 94% 94%
 • Netwerken 94% 94%
 • Functioneren onder spanning 91% 91%
 • Leidinggeven 89% 89%
TalentConnect Prof

Roos van der Blom

Twee jaar geleden heb ik voor het HR vak gekozen. HR spreekt mij zo aan vanwege het schakelen tussen diverse rollen en de afwisseling die het biedt. Je werkt met mensen, hebt zeer uiteenlopende gesprekken en bent een vraagbaak voor collega’s. Vaak valt er nog een efficiëntieslag te behalen op HR thema’s en kan ik daar goed mee aan de slag, zeker bij TalentConnect.

Via TalentConnect Profs ben ik momenteel met veel plezier werkzaam bij FOX Global in de functie HR Officer. Bij FOX Global ga ik aan de slag gaan met HR thema’s die opgebouwd of verbeterd moeten worden, een voorbeeld hiervan is het onderwerp ‘Werkgeluk’ die met de denktank uitgewerkt gaat worden.

Ik krijg energie van:

 • Controleren 100% 100%
 • Functioneren onder spanning 97% 97%
 • Opmerken 96% 96%
 • Mondeling communiceren 93% 93%
 • Schriftelijk communiceren 92% 92%
 • Beslissen 90% 90%
TalentConnect Prof

Chuck de Rond

In mijn sociale leven functioneer ik als zowel een verbinder als een dwarsdenker. Ik ben goed in staat om situaties vanuit verschillende perspectieven te beoordelen. Zo ben ik op de werkvloer in te zetten als verbinder met als doelstelling constructieve samenwerkingen te bevorderen zonder de kritische blik te verliezen. Mijn professionele interesses zijn uiteenlopend en liggen binnen de financiële wereld, maar ook bij strategische vraagstukken in de private en publieke sector. In mijn werk voeg ik graag niet alleen waarde toe aan een organisatie, maar ook aan de maatschappij. Dit probeer ik te bereiken met behulp van mijn analytisch vermogen, en een eerlijke, doelgerichte aanpak dat ik mede tijdens mijn opleidingen Sociologie en Bedrijfskunde; Strategie & Organisatie heb ontwikkeld.

 

Ik krijg energie van:

 • Analyseren 100% 100%
 • Beslissen 98% 98%
 • Functioneren onder spanning 95% 95%
 • Mondeling communiceren 94% 94%
 • Plannen en organiseren 90% 90%
 • Schriftelijk communiceren 88% 88%
TalentConnect Prof

Kevin Claasen

Ik heb een hoofd voor cijfers, maar een hart voor creativiteit. Als iedereen rechts gaat, probeer ik links te gaan. Door iedere dag mezelf iets nieuws aan te leren, blijf ik groeien als persoon. Iets extra’s bieden is van belang voor mij! Opgroeien in 2 totaal verschillende culturen heeft ervoor gezorgd dat ik zaken vaak vanuit verschillende perspectieven bekijk.

Mede door de eerder genoemde zaken ben ik altijd in staat om gewenste resultaten te behalen, met vaak een extraatje. Ik ben ervan overtuigd dat mijn werk- en denkwijze veel toegevoegde waarde bieden, zowel professioneel als privé. Naast werk en studeren, houd ik mezelf dagelijks druk bezig met grafisch vormgeven.

 

Ik krijg energie van:

 • Zelfsturing- en ontwikkeling 100% 100%
 • Functioneren onder spanning 98% 98%
 • Opmerken 95% 95%
 • Mondeling communiceren 95% 95%
 • Creëren 92% 92%
 • Flexibel reageren 88% 88%